Saturday 6 January 2018

Elevate Your Look in Floral Embroidered Dress

The beginning of January is incredibly sunny and warm, unusual for this time of the year.

To walk through the city centre, and then to a sweet break for hot chocolate in one of the sweetest pastry shops in Belgrade, I decided to wear a little black dress.

This dress is such a stunner. It's created with mock neck and with amazing details on the front side: embroidered colorful florals. I simply paired it with classic camel coat, black leather over the knee boots and quilted leather beg.

Floral embroidered pieces always look chic and with them you can effortlessly elevate your look. As I always like to say, play with fashion :)

Hope you like this combo! <3

Thanks a lot for stopping by and have a great weekend!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Januar u Beogradu je otpočeo sa neverovatno toplim i sunčanim vremenom, netipičnim za ovo doba godine. Iskreno, nedostaje mi sneg i uživanje u njegovim čarima, ali ipak i ovo preuranjeno proleće ima svojih prednosti. Jedna od njih jeste mogućnost dužeg boravka napolju u prijatnim šetnjama i odevanje laganijih krpica.

Upravo za jednu takvu šetnju, a potom i za pauzu u jednoj od najslađih poslastičarnica u centru grada, odlučila sam se za novu malu crnu haljinu.

Haljina mi se jako dopada. Prijatna je za nošenje, lepo pada, ima polurolku, a ono što se posebno na njoj ističe jesu detalji u vidu raznobojnih cvetića na prednjoj strani.
Kada sam je naručivala, u opisu sam pročitala da je reč o vezu, ali ipak su u pitanju nalepljeni cvetići. Međutim, zaista lepo izgledaju i baš verno imitiraju vez. Uparila sam je sa klasičnim kamel kaputom, crnim kožnim čizmama preko kolena i torbicom od štepane kože.

Nadam se da vam se dopada današnja kombinacija. <3

Uživajte u vikendu,
Ljubim vas puno
















OUTFIT INFO:

Dress: HERE // Boots: Zara // Coat and Scarf: Promod // Bag: Chanel
Share:

No comments

© BambolaI | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig