Saturday 7 October 2017

Back to Black Outfit

Autumn officially began, so naturally we're opting for darker tones in our daily wardrobe.

Back to black outfit is my first choice for these first Autumn days. 

This look is the versatile mix of contrasty elements. Biker velvet jacket, faux leather pants, pointed silver ankle boots on one side and feminine polka dot blouse (with romantic tie), curly hair, dark blue sunnies and mini red bag on the other side.

You can also notice cute faux leather bracelet (similar here) with beads and pendants.

Hope you like it <3

(Blouse & Bracelet comes from Gamiss)

Jesen nam je zvanično stigla, tako da se u skladu sa tom činjenicom, prirodno okrećemo ka tamnijim tonovima u našem garderoberu.

Crne odevne kombinacije osvežene detaljima u nekoj jarkoj boji su uvek nepogrešiv izbor i odgovor na ono večito pitanje sa kojim se kad tad svaka dama suočava, a to je: Šta da obučem danas? Nemam ništa. :)

Današnja kombinacija je upravo jedna od takvih. Na prvi pogled jednostavna, a opet sastavljena iz pomalo kontrasnih elemenata. Dominira bajkerski rock vibe, a opet sa druge strane, tu su i ženstveni komadi koji ''umiruju'' celokupan utisak. 
Velur bajkerska jaknica, uske pantalone od rastegljivog materijala nalik koži i upečatljive trendi gležnjače u srebrnoj boji, našli su se u spoju sa ženstvenom crnom košuljom sa sitnim belim tufnicama i trakom koja se vezuje oko vrata, efektnom crvenom mini torbom, naočarima i ukovrdžanom kosom.

Tufnastu bluzicu možete pronaći ovde, (a slične modele ovde); Takođe, belu narukvicu od imitacije kože sa slatkim privescima i perlicama možete naći ovde (slična ovde).

Do sledeće modne priče, šaljem vam veliki pozdrav <3












OUTFIT INFO:

Pants: Sud Express / Jacket: New Jorker / Blouse: Gamiss / Ankle Boots: Zara / Bag: Chanel / Sunglasses: Armani / Bracelet: Gamiss

Share:

No comments

© BambolaI | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig