Saturday 12 August 2017

Orange Is the New Black


Hello lovelies!

Finally, I'm starting the series of travel posts from lovely Italy. This post was created on a warm July afternoon in a charming Trieste in a narrow street with a recognizable Italian atmosphere.

The photos were taken by talented young lady photographer. If you take your trip to Trieste and want to bring quality and beautiful photos from there, you have my most sincere recommendation to contact Katarina.

Orange is the new black was my main idea for this outfit, because I think, summer isn't for black and other dark colors. It's more pleasant and nicely to see bright tones such as orange, pink, yellow or similar. Do you agree with me?

Orange dress with cute floral print is combined with trendy slippers with decorative beads and crystals, mini beige bag, aviator sunnies and with several attractive silver jewelry pieces.
A special detail that spiced up with a romantic the whole impression is a bouquet with multicolored roses.

Enjoy in photos and feel free to tell me your impressions.
xox, 
Ivana



Dragi moji,

Konačno započinjem seriju travel postova iz dražesne Italije.

Post koji upravo čitate, uslikan je jednog toplog julskog popodneva u šarmantnom Trstu u jednoj uskoj uličici, sa prepoznatljivim italijanskim šmekom.

Za fotografije je zaslužna divna mlada dama i veoma talentovana fotografkinja Katarina koja skoro godinu dana živi i fotografiše u ovom gradu. Zaista me je prijatno iznenadila svojom neposrednošću i veselom prirodom i sa sigurnošću mogu reći da sam stekla novu prijateljicu. 

Ukoliko vas put nanese u Trst, a želite da kao uspomenu iz njega ponesete kvalitetne i lepe fotografije, imate moju najiskreniju preporuku da se obratite Kaći (direktne linkove u njene radove možete pronaći na kraju ovog posta).

Fotografije pred vama nastale su sasvim spontano, bez ikakvih priprema. Cilj nam je bio da se uživo upoznamo, proćaskamo uz kaficu i usput napravimo nekoliko fotkica iz kojih isijava radost trenutka. La dolce vita vibe :-)  Mislim da smo u tome i uspele, šta vi mislite?

Što se tiše outfit-a, odlučila sam se za laganu lepršavu haljinicu u jarkoj narandžastoj nijansi i sa dezenom sitnih cvetića. Skroz letnje izdanje uz trendi papuče sa ukrasnim kristalima i perlicama, bež mini torbu i atraktivne komade nakita. 
Poseban detalj koji je začinio romantikom celokupni dojam jeste buketić sa raznobojnim ružama, koji smo kupile od ulične prodavačice, jedne slatke bake, za koju se slučajno ispostavilo da je naše gore list.

Uživajte u fotografijama i slobodno mi prenesite vaše impresije :-*












Photos by:  Katarinna.photography
                 @katarinna.photography

Outfit Info
Dress: Promod / Slippers: Cinti / Sunnies: Ray Ban / Bag: Mona / Jewelry: Oliver Weber and vintage

SHOP THE POST:




Share:

No comments

© BambolaI | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig